سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

 وزیر کشور: زائران به هیچ وجه به سمت مرز‌ها حرکت نکنند| پلیس برای مسدود کردن مسیر‌ها آماده است

  • کد خبر: ۱۲۴۸۳۴
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
 وزیر کشور: زائران به هیچ وجه به سمت مرز‌ها حرکت نکنند| پلیس برای مسدود کردن مسیر‌ها آماده است
وزیر کشور از زائران اربعین حسینی خواست: حتما حرکت خود را به سمت مرز‌های غربی تا اطلاع ثانوی و رفع مشکل در طرف مرز‌های عراقی به تاخیر بیندازند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی با بیان اینکه هم اکنون برای بازدید از مرز‌های غربی در مهران حضور دارد، گفت: بدلیل اینکه عراق ظرفیت تخلیه زائران از پایانه‌های مرزی خود را با همان سرعت که از مرز‌های ما خارج می‌شود ندارد. ظرف دیروز و شب گذشته حجم بسیار زیادی از زائران در مرز‌ها باقی مانده و قادر به ورود به عراق نشده اند.
وزیر کشور با اشاره به اینکه هم اکنون در مرز‌ها عده‌ای در حال خروج و عده دیگر در حال بازگشت هستند، افزود: وضعیت ما الان به این ترتیب است که با توجه به این که دیروز و دیشب حجم بسیار زیادی از مردم آمده بودند و دوستان عراقی ما هم ظرفیت ندارند که با سرعتی که ما زائرین را تخلیه می‌کنیم، آن‌ها بتوانند تخلیه کنند و از مرز عبور دهند، زائران پشت مرز‌ها و گیت‌های ورودی عراقی می‌مانند، اذیت می‌شوند و هوا هم بسیار گرم است و صلاح نیست چنین تجمعات گسترده‌ای داشته باشیم.
وحیدی افزود: ما نگران آثار سلامتی این امر بر روی مردم بودیم بنابراین باید کار کاملا کنترل شده انجام شود و به همین دلیل هم از مردم خواستیم عزیزانی که از مبدا قصد حرکت دارند.
راه نیافتند، چون مرزها، بسیار پر ازدحام است، و اگر توانستیم به موقع و به طور مطلوبی زائران را از مرز عبور دهیم و طرف عراقی این بستر را فراهم کرد که با سرعت زائران را عبور دهند و در آن سوی مرز هم به میزان کافی اتوبوس فراهم شد، ما موضوع را به اطلاع مردم خواهیم رساند.
وی در ارتباط اینترنتی با خبر ساعت ۱۱ شبکه خبر از مردم درخواست کرد: مردمی که هنوز راه نیافتاده اند حرکت نکنند.
وزیر کشور با اشاره به گرمای شدید هوا افزود: زائران دقت کنند که برای حفظ سلامتی، حتما بچه‌های کوچک و عزیزان سالمند به زیارت مشرف نشوند چراکه این جا دمای هوا و رطوبت آن قدر زیاد است که جوانان و افراد میانسال هم دچار مشکل می‌شوند و طاقت شان تمام می‌شود.
وزیر کشور از آمادگی پلیس برای مسدود کردن مسیر‌ها خبر داد و گفت: پلیس در همه نقاط تذکر می‌دهد و مجبور است آن‌هایی که خارج از استان‌های مرزی هستند را کنترل کند و خواهش کند که به مسیر خودشان ادامه ندهند.
وی از آمادگی سایر دستگاه‌ها برای اعزام زائران اربعین خبر داد و گفت: همه این جا بسیج هستند، همه نیرو‌ها، نیرو‌های انتظامی، استانداری و هلال احمر پای کار هستند، اما در هر حال جمعیت بسیار فراوان است. اما به محض اینکه طرف عراقی آماده و شرایط تسهیل شد، ما اعلام خواهیم کرد که عزیزان دیگر هم به خیل زائران حسینی بپیوندند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->